Medencés nyaralónk Balatonszárszó központjában 900 méterre a Balatontól található. 200 méteren belül számos étterem és bevásárlási lehetőség, közért, abc, bankautomata, buszmegálló található. A ház nyugodt, csendes környezetben található, ami tökéletes pihenést, üdülést, kikapcsolódást biztosít vendégei számára, mégis egyszerű és gyorsan megközelíthető akár autóval autópályáról (3km-re autópálya fel- és lehajtási lehetőség is van!) akár buszról vagy vasútról (900 méterre).

medence.jpg

Az északi part is könnyen, gyorsan megközelíthető, hiszen a nyaralótól kb: 6-8 Km-re van a Szántód-rév, ahol akár gyalog / kerékpárral vagy autóval is át tud jutni az Északi partra a menetrend szerinti kompjárattal. A komp nyáron 20 percenként közlekedik és ezzel pompás lehetőséget biztosít kirándulásra! Egész napos kirándulási lehetőséget nyújt: Tihany a sok látnivalójával és csodálatos panorámájával!

Aki séta hajókázni szeretne annak ajánljuk a Balatonföldváron lévő hajókikötőt, ahonnan menetrend szerinti hajójáratok indulnak a Balaton minden pontjára és a háztól mindössze 4 Km-re van! Pontos információt (komp és hajózási menetrendet) oldalunkon a: Hasznos linkek menüben talál.